| ....::Disco Polo | Darmowe Mp3 Disco Polo | Teksty Piosenek Disco Polo | Teledyski Disco Polo | Radio Disco Polo::... | Organizacja Na Forum | Ogłoszenia | Powiadomienia |
| Autor | Aktualizacja Portalu | |||||||||||
|
CIACHO Administrator
![]() |
|
|||||||||||
|
Witam! Z dniem dzisiejszym " 3 Maj 2009 godz 18 " strona rusza po bardzo długiej przerwie Przerwa była spowodowana brakiem czasu a także hmmm życiem... Ale nie dawno postanowiłęm ze wrócimy z odmienioną stroną , na której znajdziecie wszystko związanego z Muzyka Disco Polo | Dance | Pop mimo ze jeszcze wszystkiego nie dokończyłem na stronie nie będziecie mieli do tego pretensji z małym czasem to dokończe i bd was informował w "aktualizacji portalu" co się zmieniło itd. forum także się zmieni na dniach! Jak narazie zaczynamy wszystko od początku ale znając mnie szybko rozkręce tą stronke I zapraszam także do naszych 2 klanów na fotka.pl czy Nasza-klasa.pl Pozdrawiam i życze samych przyjemności z tą stronka! |
||||||||||||
|
||||||||||||
| Autor | RE: Aktualizacja Portalu | |||||||||||
|
Mati_Speed Użytkownik
![]()
|
|
|||||||||||
Hmm ja tu zostanę podoba mi się stronka sry za spam w tym temacie ale wszędzie pusto ;/ |
||||||||||||
|
||||||||||||
| Autor | RE: Aktualizacja Portalu | |||||||||||
|
jolak31 Użytkownik
![]()
|
|
|||||||||||
witam mam na imie Jola zakładam radio internetowe i poszukuje chetnych osob do wspołpracy na radio mam na mysli prezenterow jak i osoby ktore sie znaja na prowadzeniu radia ) ![]() jola |
||||||||||||
|
| Skocz do Forum: |

Portal
Strefa DiscoMix
Pomoc

sry za spam w tym temacie ale wszędzie pusto ;/
witam mam na imie Jola zakładam radio internetowe i poszukuje chetnych osob do wspołpracy na radio mam na mysli prezenterow jak i osoby ktore sie znaja na prowadzeniu radia
)